Ντε Ρόσι: Παραμένει και το 2020 στη Μπόκα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Ρόσι: Παραμένει και το 2020 στη Μπόκα!

bet365

Ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Μπουρντίσο στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπόκα Τζούνιορς, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι φαίνεται πως θα παραμείνει στο «Μπομπονέρα» μέχρι και το τέλος του 2020!

Ο Ιταλός χαφ που ζει το μεγάλο του όνειρο στο Μπουένος Άιρες σε κάτι τρομερά πρωτόγνωρο και όμορφο για εκείνον, κατά πάσα πιθανότητα θ' απολαύσει τη θητεία του στους «Xeneizes» μέχρι και τον επόμενο Δεκέμβριο.

Παρά τη φημολογία που τον ήθελε ν' αποχωρεί αν το κάνει από τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο άλλοτε συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, Μπουρντίσο, οι δύο περιπτώσεις δεν συνδέονται και ο Ντε Ρόσι θα παραμείνει παίκτης της Μπόκα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν να σκέφτεται ν' αντικαταστήσει και τον πατέρα του στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Ρόμα επιστρέφοντας στις τάξεις των «τζιαλορόσι», όμως, αυτό παίρνει αναβολή προς το παρόν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα