Ινιέστα: «Με ήθελε η Μπόκα, υπήρξαν τηλεφωνήματα από Μαδρίτη...»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ινιέστα: «Με ήθελε η Μπόκα, υπήρξαν τηλεφωνήματα από Μαδρίτη...»!

bet365

Ο Αντρές Ινιέστα, αν και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις κρούσεις τις οποίες δέχθηκε, αποκάλυψε ότι υπήρξαν τηλεφωνήματα από ομάδα της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όμως ποτέ δεν θέλησε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα!

Ο πολύπειρος νυν μέσος της Βίσελ Κόμπε, όπου βρίσκεται μαζί με τους Λούκας Ποντόλσκι και Νταβίντ Βίγια στη μικρή... ευρωπαϊκή παροικία που έχουν δημιουργήσει οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, μίλησε στη Marca για όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Παραδέχθηκε πως «από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να φύγω από τη Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε πλέον τίποτα άλλο στην Ευρώπη, κοίταξα κυρίως την Ιαπωνία, αλλά είχα πρόταση και από τη Μπόκα Τζούνιορς», ωστόσο, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε... ενοχλήσεις και από Μαδρίτη πλευρά...

«Ναι υπήρξαν τηλεφωνήματα, υπήρξαν κρούσεις και στους δικούς μου ανθρώπους αλλά αυτά είναι λογικό να γίνονται κατά τη διάρκεια της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Από τα 12 μου χρόνια ανήκα στη Μπαρτσελόνα και ουδέποτε θέλησα να φύγω, ήμουν εκεί που αισθανόμουν άνετα και όμορφα. Οι επαφές και οι προτάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι, συμβαίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή αυτό...».

 

Τελευταία Νέα