Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων στο Ρέθυμνο (vid)

Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων στο Ρέθυμνο (vid)

Gazzetta team
Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων στο Ρέθυμνο (vid)

bet365

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, καθώς Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, αλλά και η συμπεριφορά των Τούρκων αθλητών που τάσσονται υπέρ των κινήσεων αυτών, έφεραν την αντίδραση Ελλήνων φιλάθλων που βρέθηκαν στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τους Τούρκους στο Ρέθυμνο για το Socca World Cup. Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, σηκώθηκε πανό που έγραφε «Against Turkish Fascism» και ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά Τουρκίας κι Ερντογάν.

Αυτά τα γεγονότα ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει προσωρινά την αναμέτρησης καθώς η κατάσταση μύριζε... μπαρούτι. Έτσι, η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου 7 λεπτά με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές μάλιστα να πηγαίνουν κι απειλητικά προς την εξέδρα, με τους ψυχραιμότερους να τους προλαβαίνουν και να ηρεμούν την κατάσταση. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε αφού κατέβηκε το πανό και απομακρύνθηκαν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα