Προβάδισμα η Αλ Αχλί για Μπεργκ!

Προβάδισμα η Αλ Αχλί για Μπεργκ!

bet365

Η Αλ Αχλί από το Κατάρ είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ προσφέροντας συμβόλαιο ύψους 2.8 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας!

Ο Μάρκους Μπεργκ έπειτα από δύο χρόνια ανακοίνωσε όπως αναμένονταν και επίσημα την αποχώρηση του από την Αλ Άιν.

Ο Σουηδός φορ παρά τις διαψεύσεις παραμένει στα ραντάρ των «ερυθρολεύκων», ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ελάχιστες και θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να ανατραπεί το στάτους κβο που έχει δημιουργηθεί.

Η πλευρά του Σουηδού εδώ και αρκετές εβδομάδες βρίσκεται σε συνεχή επαφή με συλλόγους από το Κατάρ με την Αλ Αχλί να έχει καταθέσει την υψηλότερη πρόταση.

Ο σύλλογος από το Εμιράτα προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σουηδό διεθνή φορ με ετήσιες αποδοχές 2.8 εκατ. ευρώ, το οποίο με τα μπόνους και τα πριμ στόχων μπορεί να ξεπεράσει τα 3.5 εκατ.!

Πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο του Μπεργκ, το οποίο στα 32 του είναι απίθανο να βρει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα «πετροδόλαρα» των Καταριανών και έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Ο έμπειρος στράικερ εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του προτού λάβει την οριστική του απόφαση με την Αλ Αχλί να βρίσκεται πάντα στην pole position.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα