Πρίγιοβιτς εναντίον Τζιόλη

Book-nomikarios Book-nomikarios
Πρίγιοβιτς εναντίον Τζιόλη

bet365

Συνέχισε το σερί νικών (εδώ στο Gazzetta) με το διπλό του Παναθηναϊκού στην Ισπανία και τώρα επιστρέφει κοντά μας πάλι ο Book-nomikarios ταξιδεύοντας μας στη... Σαουδική Αραβία όπου θα βρούμε αρκετούς γνώριμούς μας παίχτες.

Δεν άντεξε ο Κροάτης Μπίλιτς στον πάγκο της Αλ Ιττιχάντ, παρά τις μεταγραφές η ομάδα δεν έπαιρνε αποτελέσματα και έτσι απολύθηκε με τον 50άχρονο Χιλιανό Σιέρρα που είναι αγαπητός στους οπαδούς (ήταν για μια 2ετία στην ομάδα) να επιστρέφει ! Στο ασιατικό τσάμπιονς λιγκ αν και ξεκούρασε σχεδόν όλη τη βασική ομάδα και δεν έβαλε κανένα ξένο πλην Ρομαρίνιο, νίκησε με 5-1 την Αλ Ραγιάν και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ακόμα πάντως ψάχνεται με τους πολλούς ξένους και ποιούς θα βάζει.

Έχει πάρει Σανογκό (βασικός στη Γιουνγκ Μπόις), Πρίγιοβιτς (ο πρώην του ΠΑΟΚ), Γκάρι Ροντρίγκες (ο πρώην του ΠΑΟΚ), Ντα Κόστα (ο πρώην του Ολυμπιακού Π.) και είχε ήδη Ελ Αχμαντί (ο επί σειρά ετών αρχηγός της Φέγενορντ), Βιλανουέβα, Ρομαρίνιο, Γιούρμαν και Ζόνας ! Δύσκολο να κρατήσει κάποιος τις ισορροπίες. Για την Αλ Φεϊχά, το διπλό με την Αλ Χαζμ της τονώνει τις ελπίδες για παραμονή. Ο Αλγερινός κόουτς Ζεκρί που αντικατέστησε τον Τσέχο Χάσεκ θυμίζει τσεκαδόρο σε νυχτερινό μαγαζί ή ντίλερ ναρκωτικών και γενικά δεν πείθει και προπονητικά.

Η Αλ Φεϊχά είναι αποδυναμωμένη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και μόνο που ο παίχτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής που δεν χάνεται ποτέ είναι ο 34άχρονος Τζιόλης (μαζί με τον εξαιρετικό Κολομβιανό Μορένο, πρώην σταρ στο βουλγαρικό πρωτάθλημα), αυτό μαρτυράει πολλά για την αξία της ομάδας. Η Αλ Ιττιχάντ έχει καλύτερη ποιότητα, καίγεται για το ματς, εδώ παίζει τσάμπιονς λιγκ ασία και θα παλεύει για τα μπαράζ παραμονής όπως πάει, δεν είναι αυτή η θέση της, θα πάρουμε τον άσο.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ PRO LEAGUE : ΑΛ ΙΤΤΙΧΑΝΤ ΤΖΕΝΤΑ - ΑΛ ΦΕΪΧΑ -> 1 (1.45)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected] .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).