Ο Ντεμπελέ διάλεξε την Κίνα λόγω... Μπρους Λι!

Ο Ντεμπελέ διάλεξε την Κίνα λόγω... Μπρους Λι!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ντεμπελέ διάλεξε την Κίνα λόγω... Μπρους Λι!

bet365

Κι όμως, το είπε δίχως δισταγμό! Ο Μούσα Ντεμπελέ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, αποχωρώντας από την Premier League, αφού πάντοτε ήθελε να βρεθεί στην Άπω Ανατολή λόγω της λατρείας του για τον... Μπρους Λι!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Βέλγος χαφ, αφού πρώτα φρόντισε την Τότεναμ και έβαλε στα ταμεία της 13 εκατ.ευρώ από τη μεταγραφή του, ανακοινώθηκε από την Guangzhou R&F, από την οποία θα λαμβάνει 6,5 ευρώ ετησίως!

Μιλώντας, ως μέλος της νέας του ομάδας ενόψει και της νέας του εμπειρίας από το κινεζικό ποδόσφαιρο, ο έμπειρος χαφ ανέφερε ότι: «Πάντοτε ήμουν φαν του Μπρους Λι και έβλεπα τις ταινίες του. Κάπως έτσι είχα σκεφτεί μια μέρα να βρεθώ στην Κίνα και να τη γνωρίσω από κοντά... Είχα προτάσεις και από την Ευρώπη αλλά και από το Κατάρ, όμως το πρότζεκτ της Guangzhou ήταν το πιο ενδιαφέρον...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα