Τα «ευχαριστώ» του Πάρντο στον Πέκερμαν (pic)

Τα «ευχαριστώ» του Πάρντο στον Πέκερμαν (pic)

Gazzetta team
Τα «ευχαριστώ» του Πάρντο στον Πέκερμαν (pic)

bet365

Ο Χοσέ Πέκερμαν μετά από μια εξαετία αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Κολομβίας με τον Φελίπε Πάρντο να είναι ένας από τους παίκτες που ευχαρίστησαν τον τεράστιο αυτό προπονητή.

Ουαλία - Ιρλανδία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ράμσεϊ σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά από έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες στο πάγκο της Εθνικής Κολομβίας, ο Χοσέ Πέκερμαν αποφάσισε να αποχωρήσει. Μόλις έγινε γνωστή η απόφασή του, πολλοί ήταν οι παίκτες που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 69χρονο τεχνικό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Κολομβία με τον Πέκερμαν προπονητή.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ανέβασε φωτογραφία με τον «καθηγητή» αναφέροντας τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον “καθηγητή” Πέκερμαν που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας. Ευχαριστώ πολύ και τους συνεργάτες του. Εμαθα πολλά πράγματα και είμαι ευγνώμων. Εμαθα ότι μαζί, ενωμένοι, είμαστε δυνατότεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα