Παράταση και το... σηκώνει ο Μόντριτς!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Παράταση και το... σηκώνει ο Μόντριτς!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα λυπάται που το Μουντιάλ τελειώνει και στηρίζει την Κροατία του παιχταρά Λούκα Μόντριτς, ποντάροντας σε παράταση.

Γεια σας φίλοι μου.

Εδώ και λίγες μέρες τριγυρνώ στο σπίτι σαν... χαμένος και η Σβετλάνα με ρωτά συνεχώς τι έχω και είμαι τόσο χάλια. Τι να έχω; Tελειώνει το Μουντιάλ και δεν μπορώ να το δεχθώ. Είχα συνηθίσει ένα μήνα τώρα να απολαμβάνω μπάλα.

Κροατία εναντίον Γαλλίας λοιπόν στο τελικό και ο γεροΓιοβάισα ψάχνει να βρει τρόπο να σας οδηγήσει στο ταμείο.

Η Hrvatska έχει δείξει πολύ σκληρή για να... πεθάνει στο τουρνουά, αφού έχει πάρει 2 προκρίσεις στα πέναλτι και μία στην παράταση κόντρα στην Αγγλία

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ακόμα μεγαλύτερη αξία της δίνει το γεγονός πως και στα 3 αυτά ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δεν... μάσησε και κατάφερε να γυρίσει το ματς, φτάνοντας μακρύτερα από κάθε άλλη φορά.

Ο Μόντριτς κάνει σπουδαίο τουρνουά, έχοντας ως συνοδοιπόρους τους Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς, Πέρισιτς και Σούμπασιτς. Η ομάδα αυτή δεν λυγίζει.

Από την άλλη οι Γάλλοι κινούνται στον... αστερισμό του εντυπωσιακού Μπαπέ, διαθέτουν δύο... σκυλιά στο κέντρο (Πογκμπά και Καντέ), ενώ ο Γκριζμάν μοιράζει τις ασίστ του, παίζοντας σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον εχουμε συνηθίσει στην Ατλέτικο. Βέβαια οι τρικολόρ χρωστούν και στον Γιορίς την πρόκριση τους, αφού κατέβασε ρολά, σταματώντας με εκπληκτικό τρόπο το πλασέ του Αλντερβάιρελντ που πήγαινε συστημένο για τα δίχτυα.

Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου στον Μόντριτς. Στηρίζω Κροατία για κατάκτηση, αφού το 2.80 είναι εξαιρετικό. Επίσης θα ποντάρω στον Μάντζουκιτς που... σκότωσε τους Άγγλους. Γιατί να μην το ξανακάνει με τους Γάλλους. Πιστεύω θα σκοράρει πρώτος ο Κροάτης φορ. Πως να το χάσω; Πληρώνει 9.00. Δεν γίνεται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Προβλέπω εκδίκηση, αφού οι Κροάτες σίγουρα δεν ξεχνούν τη νίκη των Γάλλων στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 1998 με το show του Τουράμ.

Σας αφήνω τώρα γιατί ετοιμάζομαι να βγω για τις μπυρίτσες μου. Καλοκαιράκι είναι, το έχω ρίξει λίγο έξω. Σε λίγες ώρες όμως θα είμαι στις επάλξεις για να απολαύσω τον τελικό. Ο Πόυτιν με περιμένει στο γήπεδο για να δούμε μαζί το ματς και θα στείλει τζετ για να με πάρει και να πάει στη Ρωσία. Έχω και την Σβετλάνα που με παρακαλάει για να πάμε το ταξιδάκι. Της έλειψαν οι γονείς της. Ευκαιρία είναι να δω από κοντά τον τελικό. Θα την πάρω μαζί μου την καημένη.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα