Βέλγιο με... τρέλα και «killer» Λουκάκου!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Βέλγιο με... τρέλα και «killer» Λουκάκου!

bet365

O γεροΓιοβάισα ανυπομονεί για τον ημιτελικό της Γαλλίας με το Βέλγιο (21:00, EΡΤ 1) και περιμένει τον Λουκάκου να... οργιάσει, χαρίζοντας την πρόκριση στην... αρμάδα του Μαρτίνεθ.

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλους έφτασε η ώρα των ημιτελικών του Μουντιάλ.

Πρώτη μάχη αυτή του Βελγίου με την Γαλλία (21:00). Μου αρέσει πολύ αυτό το ζευγάρι, καθώς και οι δύο αντίπαλοι... ξεχειλίζουν ποιότητα.

Ο γεροΓιοβάισα έχει τρελαθεί από αυτά που κάνει στο χορτάρι η ομάδα του Μαρτίνεθ. Όλο το τουρνουά το έχει βγάλει με νίκες, στέλνοντας σπίτι της, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, την Βραζιλία.

Με σαγηνεύει ο τρόπος που ξεδιπλώνεται στην αντεπίθεση. Το transition είναι χάρμα ιδέσθαι. Σαν... σαϊτες φεύγουν οι Αζάρ και Ντε Μπρούινε, ενώ ο Λουκάκου κάνει τις τέλειες κινήσεις χωρίς την μπάλα για να ανοίξει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του, χαρίζοντας τους γκολ, όπως η κίνηση που έκανε πριν ο Τσαντλί σκοράρει κόντρα στην Ιαπωνία.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πιστεύω πως το βαρύ... πυροβολικό του Βελγίου (Λουκάκου) θα σκοράρει. Στο 2.80 αξίζει να το παίξετε!

Από την άλλη έχουμε την Γαλλία. Οι «τρικολόρ» έχουν δεχθεί μόλις 3 γκολ στο Μουντιάλ. Μια... ζωγραφία του Ντι Μαρία, ένα πέναλτι του Γέντινακ και μια τυχερη... καλαμιά του Μερκάδο.

Ο Μπαπέ πατάει το γκάζι, βάζει το νίτρο και χάνεται. Ούτε με λάσο δεν τον πιάνουν. Τι ομαδάρα και η Γαλλία. Γκριζμάν, Πογκμπά, Βαράν, Γιορίς και φυσικά αυτή η παιχτάρα ο Μπαπέ!

Με τέτοια ποιότητα που έχουν οι δύο αντίπαλοι από την μέση και μπροστά δεν βλέπω πως μπορεί να μην πάει στο over το ματς. Υπέροχο το οver στο 2.00. Δωράκι θα έλεγα.

Αν και είναι δύσκολο να προβλέψω την ομάδα που θα πανηγυρίσει την πρόκριση, θα το κάνω. Θέλω να πιειτε τα ποτάκια στη βραδινή σας έξοδο στην υγειά μου. Βοτκίτσα ξέρετε εσείς! Για να τιμήσετε τον Ρώσο γεράκο!

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Βέλγοι έχουν την καλύτερη φουρνιά στην ιστορία τους με τους top παίκτες τους να βρίσκονται στην ιδανική ηλικία για κάτι σπουδαίο. Αν όχι τώρα, πότε;

Στηρίζω Εντέν Αζάρ και δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου στην πρόκριση του Βελγίου με 2.05. Όπου χρειαστεί, θα βοηθήσει και ο Κουρτουά που έρχεται με φοβερή ψυχολογία μετά το... τοίχος που ύψωσε απέναντι στη Σελεσάο.

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Τιερί Ανρί απόψε το βράδυ!

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα