Λιονέλ, η σειρά σου!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Λιονέλ, η σειρά σου!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν ντρέπεται καθόλου που σκέφτεται ακόμα και στο Μουντιάλ την κόντρα του Μέσι με τον Κριστιάνο, περιμένοντας, όπως όλοι, με τρομερή αγωνία την απάντηση του Αργεντινού στα «όργια» του Πορτογάλου!

Και hater του Ρονάλντο να είναι κάποιος, να πιστεύει ότι δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερες οι τελευταίες ώρες μετά το χατ-τρικ του CR7 και την τρομερή βροχή εδώ στην Αθήνα φίλοι μου, όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο απλά απολαμβάνεις τις στιγμές, όπως αυτές που χάρισε ο ηγέτης των Πορτογάλων στην ντερμπάρα με τους Ισπανούς!

Και αφού έκανα αυτή την εισαγωγή, σας καλημερίζω και ετοιμάζομαι για έναν Σαββατιάτικο... Μαραθώνιο αράγματος στον καναπέ, τηλεόρασης με ένταση φωνής όσο πιο ψηλά γίνεται και ματσάκια από τις 13:00 μέχρι τις 23:00!

Χαμός στο ίσιωμα φίλοι μου! Και ποιος δεν περιμένει την εμφάνιση των Αργεντίνων κόντρα στους Ισλανδούς; Ποιος ψεύτης δεν σκέφτεται τον τρόπο που θα απαντήσει ο Λιονέλ Μέσι στο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο; Ποιος δεν έτρεξε για να δει το 1,70 της απόδοσης για να σκοράρει ο βραχύσωμος «μάγος» στην πρεμιέρα της «αλμπισελέστε» στη φετινή διοργάνωση της Ρωσίας;

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με δεκάδες ειδικά στοιχήματα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και προσφορές* ημέρας!” *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι Ισλανδοί έκαναν το... θαύμα τους στο Euro 2016, έκαναν τον κόσμο να τους συμπαθήσει τρομερά, να πανηγυρίσει μαζί τους με την τρομερή ιαχή που έκαναν εκείνοι μετά από κάθε αγώνα εντυπωσιάζοντας την Ευρώπη, ωστόσο, από το τελευταίο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στο Κόσοβο, ακολούθησαν οχτώ ματς από τα οποία μονάχα στο ένα το συμπαθέστατο κράτος δεν δέχθηκε γκολ! Μάλλον μας κλείνει το μάτι το χάντικαπ -1,5 για την Αργεντινή στο 1,86...

Λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι της Αργεντινής, οι Γάλλοι κάνουν τη δική τους πρώτη εμφάνιση στο τουρνουά, με την παράδοση να μην είναι υπέρ τους. Κοντράρονται με τους Αυστραλούς, βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για την πορεία μέχρι τέλους στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα πρώτα ματς σε Μουντιάλ (3-0 την Ονδούρα το 2014). Παρ' όλα αυτά, το γεγονός πως τουλάχιστον στα εφτά από τελευταία εννέα παιχνίδια οι «τρικολόρ» έχουν σκοράρει 2+ φορές, μας στέλνει στην επιλογή του 2-3 τέρματα στον αγώνα, σε απόδοση 2.00.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου παίζεται στη Novibet με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και συναρπαστικό live

Θα κλείσω τις σημερινές μου επιλογές με το παιχνίδι της Κροατίας κόντρα στη Νιγηρία, στον πολύ ζόρικο όμιλο που βρίσκεται η Αργεντινή. Οι Κροάτες, με ελάχιστα γκολ στην προκριματική φάση του Μουντιάλ (Under 2,5 στα 10 από τα 12 ματς), με αποτυχία να περάσουν από τη φάση των γκρουπ στις τελευταίες τρεις εμφανίσεις τους στην τελική φάση του θεσμού και με αρκετά προβλήματα στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν την πρόκριση στη Ρωσία, κοντράρονται με τους Αφρικανούς που εξασφάλισαν πρώτοι στην αφρικανική ήπειρο, το εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Οι Νιγηριανοί, μετρούν 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες στα τελευταία 12 ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ, έχουν μείνει δίχως νίκη στο πρώτο παιχνίδι στις τελευταίες τρεις συμμετοχές στα τελικά. Η ισοπαλία στην ανάπαυλα, σε απόδοση 2,02, φαντάζει ελκυστική για δυο ομάδες που θα χρειαστούν το χρόνο τους και θα εμφανιστούν προσεκτικές...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα