«Στο MLS o Τόρες»

«Στο MLS o Τόρες»

Gazzetta team
«Στο MLS o Τόρες»

bet365

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Σικάγο Φάιρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φερνάντο Τόρες, όπως αποκαλύπτουν ισπανικά ΜΜΕ.

Καθημερινά priceboosts* & μεγάλες εκπλήξεις* στον τελικό του Champions League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την Κυριακή (20/5) έζησε μοναδικές στιγμές στο Wanda Metropolitano, με τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης να τον αποθεώνουν για τα τελευταία του γκολ με τη φανέλα της ομάδας και να τον αποχαιρετούν από τη «ροχιμπλάνκα» οικογένεια. Λίγες μέρες μετά πάντως, σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους, ο 34χρονος φορ βρήκε την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Όπως γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Τόρες αποδέχθηκε την πρόταση από την ομάδα της Major League Soccer και της Σικάγο Φάιρ, με την οποία συμφώνησε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 12 εκατ. ευρώ! Έτσι, μπήκε «τέλος» και στα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Τσέλσι αγωνίστηκε σε περισσότερους από 350 αγώνες με την Ατλέτικο, σημειώνοντας περισσότερα από 100 τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα