Η Ράσινγκ «βλέπει» τον Ροδρίγο Ρέι

Η Ράσινγκ «βλέπει» τον Ροδρίγο Ρέι

Η Ράσινγκ «βλέπει» τον Ροδρίγο Ρέι

bet365

Στη μεταγραφική λίστα της Ράσινγκ Κλουμπ βρίσκεται ο Ροδρίγο Ρέι, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι αρνητικός στο θέμα της παραχώρησης του Αργεντινού τερματοφύλακα.

Ενα από τα πολλά ερωτηματικά, στη δημιουργία του νέου ρόστερ για τον ΠΑΟΚ, είναι και το τι θα γίνει με τον Ροδρίγο Ρέι. Ο Λουτσέσκου ξεκάθαρα έχει δείξει ότι δεν βασίζεται πάνω του, με τον Αργεντινό να μην έχει βρει χρόνο συμμετοχής κάτω από τα δοκάρια της ομάδας εδώ και έξι μήνες. Ο «Δικέφαλος» είναι ανοικτός σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Ρέι, είτε με μορφή δανεισμού, είτε με πώληση (πέρσι δαπάνησε σχεδόν 1,8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γοδόι Κρουζ), με ομάδες από την πατρίδα του να κοιτάζουν έντονα την περίπτωσή του.

Μια από τις ομάδες, που έχουν τον Αργεντινό γκολκίπερ στη μεταγραφική λίστα, είναι και η Ράσινγκ Κλουμπ, με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει επαφές από την περίοδο της παραχώρησης του Φακούντο Περέιρα.

Η ομάδα από την Σάντα Φε ψάχνει για τερματοφύλακα και η περίπτωση του Ροδρίγο Ρέι χαρακτηρίζεται σχετικά πιο βατή έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα