Γερμανία – Ισπανία 1-1

Gazzetta team
Γερμανία – Ισπανία 1-1

bet365

Η Ισπανία ήταν καλύτερη, όμως με γκολάρα του Μίλερ η Γερμανία κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Η Γερμανία υποδέχθηκε την Ισπανία, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος του ματς, αλλά δεν έφτασε στη νίκη λόγω της δικής της αστοχίας και της γκολάρας του Τόμας Μίλερ.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν στο γκολ μόλις στο 6’. Εκπληκτική ασίστ του Ινιέστα και δεύτερο γκολ με την εθνική για τον Ροδρίγο, που έκανε το 0-1. Οι Ισπανοί είχαν κατοχή 60% στα πρώτα λεπτά, έχασαν και άλλες ευκαιρίες, αλλά είδαν τον Μίλερ να κάνει το 1-1 με σουτάρα στο 35’. Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε και πολύ, οι φιλοξενούμενοι είχαν ξανά την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Έκτορ, Κεντίρα (53’ Γκουντογκάν), Κρόος, Οζίλ, Ντράξλερ (68’ Σανέ), Μίλερ (81’ Γκορέτσκα), Βέρνερ (84’ Γκόμεζ)

Ισπανία (Χουλέν Λοπετέγι): Ντε Χέα, Άλμπα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ (51’ Νάτσο), Καρβαχάλ, Τιάγκο (82’ Ρόδρι), Ινιέστα (46’ Σαούλ), Ίσκο (59’ Ασένσιο), Κόκε, Σίλβα (71’ Βάθκεθ), Ροδρίγο (65’ Ντιέγκο Κόστα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα