Αλ Τζαζίρα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Αλ Τζαζίρα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Αλ Τζαζίρα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

bet365

Οι Μαδριλένοι τα χρειάστηκαν, αλλά έκαναν την ανατροπή (2-1), νικώντας τον μυθικό πορτιέρο της Αλ Τζαζίρα και τα δοκάρια του (4 φορές). Στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων παίζουν με την Γκρέμιο.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές βρόντηξε το σίδερο στην εστία της Αλ Τζαζίρα (σ.σ.: και όμως η Μπάγερν έχει το ρεκόρ στο θεσμό με πέντε). Από τη μία οι παίκτες της Ρεάλ να σημαδεύουν τα δοκάρια και από την άλλη ένας απίθανος τερματοφύλακας, ο Αλί Κασεΐφ να κάνει μυθικές επεμβάσεις λες και είχε μαγνήτη. Και σα να μην έφταναν όλ' αυτά, η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη στη λήξη του ημιχρόνου. Τελικά οι Μαδριλένοι όσο και να αγχώθηκαν, βρήκαν την ανατροπή και με το υπέρ τους 2-1 πάνε να διεκδικήσουν την κορυφή του κόσμου κόντρα στην Γκρέμιο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο πορτιέρο της Αλ Τζαζίρα πρέπει να κατέβασε γύρω στις 10 κλασικές φάσεις. Ωστόσο, η Ρεάλ έτρωγε αντεπιθέσεις και έτσι σε λάθος της άμυνας δέχτηκε το πλασέ του Ρομαρίνιο. Στο 51' όμως τραυματίστηκε και βγήκε ο μαγικός τερματοφύλακας, με συνέπεια δύο λεπτά αργότερα να έρθει η ισοφάριση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει συνολικά τα έξι γκολ στο θεσμό και να γίνεται πρώτος σκόρερ της ιστορίας του.

Στο παιχνίδι γενικότερα ακυρώθηκαν τρία γκολ, με το δεύτερο της Ρεάλ να ακολουθείται από πεντάλεπτη διακοπή, επειδή ο διαιτητής δεν μπορούσε να αποφασίσει ούτε βλέποντας το VAR. Και ενώ οι Μερένγκες ίδρωναν, πίεζαν και σιχτίριζαν, στο 81' μπήκε ο Μπέιλ στον αγώνα και δύο λεπτά αργότερα έβαλε το νικητήριο, μιας και ο Κριστιάνο δεν ακούμπησε την μπάλα με το τακουνάκι. Με αυτό το δύσκολο τρόπο η Ρεάλ τα βρήκε πολύ πιο σκούρα απ' ό,τι περίμενε, αλλά θα δώσει το παρών στη μάχη για το τρόπαιο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέϊλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Χακίμι, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (68' Λούκας Βάθκεθ), Μόντριτς, Ισκο (68' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (81' Μπέιλ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα