Ντελίριο στο Τορόντο! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντελίριο στο Τορόντο! (vids)

bet365

Το Τορόντο συνεχίζει να μεγαλώνει και να θέτει νέα δεδομένα στο MLS, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το τελικό 2-0 επί των Seattle Sounders!

Οι Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, Ζόσι Άλτιντορ, Μάικλ Μπράντλεϊ και η υπόλοιπη παρέα τους, μαζί με τους περισσότερους από 30.000 οπαδούς που γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο της ομάδας από τον Καναδά, έγραψαν ιστορία για το κλαμπ το οποίο ολοένα και μεγαλώνει στις ΗΠΑ.

Μετά το Supporters Shield για την καλύτερη regural season την οποία έκλεισαν με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (69 πόντοι) αλλά και το πρωτάθλημα Καναδά, ήρθε η κατάκτηση και του τίτλου στο MLS, μετά το πολύ πικρό συναίσθημα της απώλειας του τροπαίου την περσινή σεζόν στα πέναλτι από τον ίδιο αντίπαλο.

Φέτος, όλα ήταν διαφορετικά στο Τορόντο, με τον κόσμο της ομάδας να υψώνει ένα πανό που τα έλεγε όλα, στο παιχνίδι με τους Sounders. «Πέρυσι μας κάνατε να πιστέψουμε, φέτος κάνετε τα όνειρά μας πραγματικότητα...».

Ο Ζόσι Άλτιντορ και ο Βάσκεζ σκόραραν για το 2-0 του Τορόντο, προκαλώντας ντελίριο στην πόλη, η οποία ασφαλώς και δεν κοιμήθηκε...

 

Τελευταία Νέα