Αγγλία - Βραζιλία 0-0

Gazzetta team
Αγγλία - Βραζιλία 0-0

bet365

Η Βραζιλία είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες κόντρα στην Αγγλία, όμως οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε φιλικό στο Wembley.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Φερναντίνιο, που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή, είχε την καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, όταν με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 75’. Από την άλλη, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρουσιάστηκε με πέντε αλλαγές σε σχέση με το 0-0 με την Γερμανία, με τον Τζο Χαρτ να κάνει σημαντική επέμβαση σε προσπάθεια του Παουλίνιο στο 85’. Για τα Τρία Λιοντάρια, ο Ντόμινικ Σολάνκε της Λίβερπουλ, που έκανε ντεμπούτο, είδε τον Αλισον να του λέει «όχι». Μετά το νέο 0-0 η Αγγλία έχει πλέον κρατήσει την εστία της ανέπαφη σε έξι σερί αγώνες.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Χαρτ, Μπερτράντ (80’ Γιανγκ), Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τζο Γκόμες, Λίβερμορ (90’ Ρόουζ), Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ (35’ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (75’ Αμπραχαμ), Βάρντι (75’ Σολάνκε).

Βραζιλία (Τιτέ): Αλισον, Μιράντα, Μαρκίνιος, Ντάνι Αλβες, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο, Ρενάτο Αουγκούστο (68’ Φερναντίνιο), Κουτίνιο (68’ Γουίλιαν), Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεσούς (76’ Φιρμίνο).

Англия - Бразилия 0:0. Обзор товарищеского матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Τελευταία Νέα