Ρωσία - Αργεντινή 0-1

Gazzetta team
Ρωσία - Αργεντινή 0-1

bet365

Η Αργεντινή χάλασε το... πάρτι εγκαινίων του «Λουζνίκι» και με γκολ του Σέρχιο Αγουέρο στο 86’ κέρδισε με 1-0 την Ρωσία.

Η Ρωσία υποδέχθηκε την Αργεντινή στο πρώτο παιχνίδι στο «Λουζνίκι» μετά την ανακαίνισή του για το Μουντιάλ και μπροστά σε 81.000 οπαδούς ηττήθηκε με 1-0.

Μποταφόγκο – Ατλ. Παραναένσε με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 86’ με τον Αγουέρο να σκοράρει με διπλή προσπάθεια, αλλά δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν ξανά με την εμφάνισή τους, ενώ ο Αγουέρο έφτασε τα 35 γκολ με την Αργεντινή και έπιασε τον Κρέσπο στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Ράους (88’ Ζαμπολότνι), Κουντρισόβ, Βάσιν, Τζίκια, Φερνάντες (46’ Σμόλνικοβ), Κουζιάεβ (69’ Ερόχιν), Γκλουσακόβ, Πόλοζ (46’ Τζαγκόεβ), Κοκόριν (82’ Αλ. Μιραντσούκ), Σμόλοβ

Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Ρομέρο, Μασεράνο, Πετσέγια, Οταμέντι, Πέρες (87’ Μπανέγα), Κρανεβίτερ, Λο Σέλσο (59’ Γκόμες), Σάλβιο (78’ Παβόν), Ντι Μαρία (75’ Περότι), Μέσι, Αγουέρο (87’ Ντιμπάλα)

 

Τελευταία Νέα