Ο Πρίγιοβιτς επέστρεψε και δείχνει δικαιωμένος

Ο Πρίγιοβιτς επέστρεψε και δείχνει δικαιωμένος

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς περίμενε υπομονετικά να πάρει την ευκαιρία του από τον Μλάντεν Κρσταϊτς, σκόραρε για λογαριασμό της Εθνικής Σερβίας και δηλώνει ευτυχισμένος.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στη διάρκεια των αγώνων για το Nations League ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να κάνει τεράστια υπομονή. Ο Μίτροβιτς ήταν η πρώτη και πολλές φορές μοναδική επιλογή στα μάτια του Μλάντεν Κρσταϊτς ενώ δεν είχε αποδεχθεί την πρόκληση να παίξουν μαζί Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς.

«Περίμενα πολύ για να πάρω μια ευκαιρία, δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο. Είμαι πάντα εδώ για την εθνική ομάδα της Σερβίας», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά τον αγώνα με τη Λιθουανία, όπου βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και είχε και μία ασίστ.

Πολλοί ήταν αυτοί που προέτρεπαν τον προπονητή της Σερβίας να δοκιμάσει να παίξει με τους «δίδυμους πύργους» στην επίθεση, αλλά αυτός φοβόταν να πάρει το ρίσκο, λόγω της άμυνας και το ότι δύο βαριά κορμιά δεν μπορούν να μαρκάρουν και να τρέχουν στο γήπεδο.

«Δεν είναι ρίσκο η άμυνα όταν ο Μίταρ και εγώ είμαστε μαζί στο γήπεδο. Και οι δυο τραβάμε τους αντίπαλους αμυντικούς στο μέρος μας, μου αρέσει να παίζω μαζί του, αλλά επιτρέψτε μου να έχω μια αμφιβολία για το αν θα παίζουμε μαζί σε κάθε παιχνίδι», πρόσθεσε ο Πρίγιοβιτς ρίχνοντας το… καρφί του προς τον Κρσταϊτς.

«Κάθε γκολ είναι σημαντικό, το σημαντικότερο είναι που νικήσαμε και μετά η προσωπική επίδοση. Για κάθε κυνηγό είναι καλό να σκοράρει και είμαι χαρούμενος που το έκανα. Ήταν βαρύ το τερέν και αυτοί έπαιζαν με 5 πίσω. Ήταν δύσκολο με έναν επιθετικό, αλλά με 2 καταφέραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Συνεργάζομαι πολύ καλά με τον Μίτροβιτς και αυτό φαίνεται. Απολαμβάνω να παίζω μαζί του, αλλά δεν αποφασίζω εγώ για αυτό. Αν ήταν στο χέρι μου θα παίζαμε μαζί σε κάθε παιχνίδι», πρόσθεσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα