Αναστασιάδης: Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει!

Gazzetta team
Αναστασιάδης: Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει!

bet365

Θέλημα της Παναγίας, ήταν σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη η μη επίτευξη ενός 2ου γκολ, με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό να τονίζει πως ευχαριστήθηκε από το παιχνίδι των παικτών του!

Tο νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ! Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός στο Open Tv: «Δυστυχώς δεν βάλαμε 2ο γκολ. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγιά έτσι ήθελε να γίνει. Ενώ δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό δεν σκοράραμε και άλλο. Δεν εξαρτιόταν από εμάς γιατί έπρεπε η αντίπαλός μας να χάσει στο άλλο ματς. Ευχαριστήθηκα πολύ από αυτό που είδα από την ομάδα.

Ναι δώσαμε πολύ μεγάλη βάση στο κομμάτι αυτό. Μπορούσαμε να παίξουμε πιο απλά. Ο αντίπαλός μας ήταν πολύ δύσκολος ως ομάδα. Έπαιζε μαζική άμυνα. Ήταν δύσκολο για εμάς να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Από εκεί και πέρα να μην επαναπαυτούμε. Να δίνουμε πάντα ότι καλύτερο. Να μείνουμε σε αυτό και κάθε φορά να βάζουμε ένα λιθαράκι και έτσι να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ και να έχουμε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βεβαίως θα γίνει. Θα γίνουν αλλαγές.

Και 2-0 να ήταν να κάναμε αλλαγές. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είχαμε ατυχία με τον Μανωλά και τον τραυματισμό του. Τον χάσαμε στο ματς και ήταν απώλεια και αμυντικά και επιθετικά. Δεν στέκομαι σε αυτό. Δεν ήθελα να σταθώ. Εσείς με βάλατε σε αυτό το τριπάκι. Υπάρχει η θέληση, το ταλέντο, η προσπάθεια και ο Θεός βοηθός. Καταρχήν να πω ότι πρέπει να δω το ματς της Κυριακής. Να μην κοιτάμε μετά. Δεν ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε μετά. Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, πάθος και θέληση για την Κυριακή για το παιχνίδι.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα