Η "ίδια δυάδα"

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η "ίδια δυάδα"

bet365

O Bοοk-nomikarios με τη συνταγή που κερδίζει να μην αλλάζει, θα μας πάει ξανά σε μια προτεινόμενη δυάδα όχι μόνο στο ίδιο ύφος με τις τρεις προηγούμενες που επαληθεύτηκαν, αλλά και με τις ίδιες ομάδες!
Η Γαλατά Σαράι είναι πρωταθλήτρια αν πάρει το ματσάκι. Η Μαλάτιασπορ έχει 1 νίκη στα πιο πρόσφατα 7 ματς. Δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, ο Ερόλ Μπουλούτ (πρώην παίχτης ελληνικών ομάδων) είναι έξυπνος άνθρωπος και επ ουδενί δεν θέλει να μπει στο μάτι του Τερίμ. Ο Οκάν Μπουρούκ που έχασε από τον Τερίμ στο πρωτάθλημα, κατέκτησε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ με την Ακχισάρσπορ. Απλά και όμορφα. Φιλικό παιχνίδι περιμένω, δεν μπαίνω σε διαδικασίες χάντικαπ και ιστορίων, κανονίζουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους.
Εντελώς αδιάφορη η Γκεζτεπέ καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου από την Ακχισάρσπορ ΔΕΝ δίνει την 5η θέση στην Ευρώπη. Η Κόνιασπορ είναι ομάδα με ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, με λεφτά και ποιοτικούς παίχτες και δεν θέλει να υποβιβαστεί. Τελευταία αγωνιστική παίζει με την Φενερμπαχτσέ που θα καίγεται καθώς θέλει τη νίκη για το τσάμπιονς λιγκ. Άρα, όσους μαζέψει σήμερα, μάζεψε. Ενδεχομένως η Οσμανλίσπορ να μην πάρει κάτι, αλλά δεν θα το ρισκάρει. Άσος για να είναι ήσυχη σε μεγάλο βαθμό.
ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ – ΓΕΝΙ ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ -> 1 (1.18)
ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ -> 1 (1.44)
ΥΓ . Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).