ΑΕ Καραϊσκάκης - Κέρκυρα 3-0

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Κέρκυρα 3-0

bet365

Το καθήκον του έκανε ο Καραϊσκάκης απέναντι στην ουραγό Κέρκυρα, επικράτησε 3-0 κι έπιασε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη θέση.

Μια εύκολη και σημαντική νίκη πήρε ο Καραϊσκάκης στην Άρτα απέναντι στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε εύκολα με 3-0 και πλέον βρίσκεται μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, είχαν εύκολο έργο απέναντι στους «Φαίακες» κι από το ξεκίνημα του αγώνα κυριάρχησαν φτάνοντας στο 1-0 στο 26' με τον Χατζηστραβό να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα της Κέρκυρας. Το τέρμα αυτό ήταν εκείνο που χώρισε τις ομάδες στο πρώτο 45λεπτο.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Άρτας κατάφερε να βρει δύο γρήγορα τέρματα και να... τελειώσει την αναμέτρηση. Πρώτα στο 47' ο Τσούτσης με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 56' από τον Χατζηστραβό. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να κρατούν αυτό το 3-0.

Ένα σκορ που τους έδωσε εύκολο τρίποντο το οποίο τους ανέβασε στη δεύτερη θέση, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε αντίθεση με την Κέρκυρα που παρέμεινε στην τελευταία θέση με -3 και χωρίς νίκη.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Παναγιώτου, Μέτσε, Ψιάνος (73' Νταλακούρας), Χατζηστράβος, Αλμπάνης (83' Γυφτοκώστας), Τσούτσης (67' Τερεζίου), Κυβελίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Ζερβόπουλος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης (77' Μπαμιόγλου), Ντε Νικολό (46' Νικολούδης), Πέδρο (70' Γκασίδης), Λεπενιώτης, Μίσκου, Γεωργακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα