ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Χανιά 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟ Χανιά 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν

bet365

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε η αναμέτρηση της Αρτας, όπου οι δύο ομάδες έφτιαξαν ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαν δίχτυα
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Αρτας, όπου η ΑΕ Καραϊσκάκης παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον ΑΟ Χανιά.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 8' με την κεφαλιά του Κυβελίδη και στο 15' όταν ο Μέτσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη, όμως πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι «ισοφάρισαν» τις φάσεις με τον Κουσκουνά (43', 45').
Το δεύτερο μισό ξεκίνησε πιο... μουδιασμένα, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Εκείνοι που απείλησαν ουσιαστικά πρώτοι ήταν οι γηπεδούχοι με τον Κυβελίδη (στο 73' δεν μπόρεσε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια), ενώ αμέσως μετά (77') ο Κουσκουνάς «απάντησε» στις ευκαιρίες.
Στο 83' ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Ναζλίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκαρίσματα του επί των Καψάλη (87'), Ψιάνου (90'+2). Ο Καψάλης μάλιστα με κεφαλιά στο 88', απώλεσε ακόμη μία καλή στιγμή για λογαριασμό τους.
ΑΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: Μέλκα, Καπίας, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Κυβελίδης (78' Κούστα), Καψάλης (64' Τσούτσης).
ΑΟ XANIA:Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Σελινιωτάκης, Παπαχρήστος, Δημητριάδης (64' Λεοζίνιο), Μουμίν, Παναγιωτούδης (85' Χίσι), Τζιώρας (64' Ναζλίδης), Κάσσος, Κουσκουνάς
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα