Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας 0-1

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας 0-1

bet365

Την πρώτη αγωνιστική έχασε στην έδρα της από την ΑΕ Καραϊσκάκης και την δεύτερη η Δόξα πήρα το πρώτο της τρίποντο επικρατώντας στην Καλαμαριά του Απόλλωνα Πόντου με 1-0

Την 1η αγωνιστική η Δόξα Δράμας γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-2. Την δεύτερη οι «μαυραετοί» κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο και το έκαναν κερδίζοντας μέσα στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0. Έναν Απόλλωνα Πόντου που έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει την ήττα με 4-0 από τα Χανιά.

Στα του αγώνα όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε για ισοπαλία, καθώς μέχρι το 86΄όλα ήταν στο μηδέν. Στο λεπτό αυτό όμως ο Ιωαννίδης κατάφερε να σκοράρει και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (86' Λουφάκης), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (78' Δόρης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μενκα, Χάμοντ, Καψάλης, Κόντος (69' Αποστολίδης), Κουκόλης, Κρητικός (88' Αργυρόπουλος), Παπαργυρίου, Πινδώνης, Πλέγας, Σιώπης, Ιωαννίδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα