ΠΑΣ Γιάννινα: Ανέλαβε ο Ντάσιος (pic)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανέλαβε ο Ντάσιος (pic)

bet365

Ο Γιώργος Ντάσιος είναι κι επίσημα ο νέος Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την συμφωνία. Το ευχαριστώ στον Δημήτρη Νιαρχάκο.

Κι επίσημα ο Γιώργος Ντάσιος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο θρύλος των Ηπειρωτών ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ ως ο νέος Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Νιαρχάκο.

Παράλληλα οι Ηπειρώτες δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Δημήτρη Νιαρχάκο για τα 9,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Ντάσιο.

Ο Ντάσιος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4 χρόνια σε διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, αυτόν του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου, για προσωπικούς λόγους.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα θέλει να ευχηθεί στον κ.Νιαρχάκο κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, πάντα με υγεία και πάντα έχοντας τις αναμνήσεις των ιστορικών στιγμών που ζήσαμε μαζί τα τελευταία 9.5 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα