Ντάσιος: «Νέα πρόκληση για εμένα» (pics)

Gazzetta team
Ντάσιος: «Νέα πρόκληση για εμένα» (pics)

bet365

Ο Γιώργος Ντάσιος, βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας φανέλας και μίλησε για το νέο του πόστο στον ΠΑΣ Γιάννινα ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Την νέα του φανέλα, αλλά και τους νέους του ποδοσφαιριστές παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα. Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε:

«Δεν το βλέπω ότι είμαι νέος στην ομάδα, αλλά είμαι παλιός εδώ. Ευχαριστώ τον κ. Χριστοβασίλη που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του, γιατί με το που έγινε γνωστό ότι έρχομαι δέχτηκα πολλά μηνύματα. Είναι μια καινούργια πρόκληση για ‘μενα. Θα βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα πως και πως, γιατί βλέπω καθησυχασμό και στον κόσμο και σε όλους. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε περαστικοί από την κατηγορία αυτή. Είμαστε η μεγάλη ομάδα της κατηγορίας και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Σιγά-σιγά θα μπω στους ρυθμούς της ομάδας και θα ενημερωθώ για τα θέματά της».

Για το ότι θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του, της Παναχαϊκής: «Τα έφερε έτσι η ζωή. Έχω πολλούς γνωστούς και θα βοηθήσω τον κ. Γιαννίκη σε ό,τι θελήσει και σε πολλά θέματα τακτικά. Η Παναχαϊκή έχει ωραίο γήπεδο και δυνατή έδρα, αλλά ελπίζουμε να περάσουμε με νίκη».

Για το αν θα έχει λόγο και σε μεταγραφές της ομάδας: «Τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ασφαλώς ξέρω την κατηγορία και τους παίκτες. Η κουβέντα με τον κ. Χριστοβασίλη είναι ότι αναλαμβάνω το πόστο που είχε ο κ. Νιαρχάκος και θα έχω λόγο και στις μεταγραφές και σε ό,τι άλλο χρειάζεται η ομάδα. Προέχει η ομάδα για ‘μενα, η οποία έχει καλό ρόστερ. Είδα την προπόνηση το πρωί κιόλας και το διαπίστωσα αμέσως. Μακάρι να μη χρειαστούν μεταγραφές τον Δεκέμβριο και να έχει πάρει η ομάδα τον δρόμο της αμέσως».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα