ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Λάρισας 4-1

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Λάρισας 4-1

bet365

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα Λάρισας.

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ήταν κατά πολύ ανώτερος και σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τον Χατζή να χάνει πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 31'. Στην επανάληψη όμως ο ΠΑΣ κυριάρχησε κι άνοιξε το σκορ με τον Λέο στο 48', ο Οικονομόπουλος στο 55' έκανε το 2-0, ενώ στο 65' ο Λώλης το 3-0. Το 4-0 έγινε στο 81' από τον Νάουμετς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Σιφναίου στο 84' σε 4-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νικολιάς, Νάουμετς, Καρτάλης, Λεό. Έπαιξαν και οι: Χουτεσιώτης, Ζιουλής, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς, Λάμπρης, Λώλης, Γροσδάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Νούσιος, Τασιούλης, Μπαστακός, Γκουστάβο. Πάγκος: Βασιλειάδης, Βαγενάς, Μπρέμπος, Καμπέρης, Γεωργακόπουλος, Κούλπας, Νύκταρης, Μπιμάι, Σιφναίος, Κωστούλας, Ναζίμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα