Αρης: Ανακοίνωσε Σάκιτς

Αρης: Ανακοίνωσε Σάκιτς

Gazzetta team
Αρης: Ανακοίνωσε Σάκιτς

bet365

Οι «κίτρινοι» επισημοποίησαν την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022
Παίκτης του Αρη και επίσημα έγινε σήμερα (5/8) ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Αυστριακός αμυντικός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Emanuel Sakic. Ο 29χρονος διεθνής Αυστριακός πλάγιος αμυντικός, που γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1991 στη Βιέννη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ο Emanuel Sakic, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Rapid Wien, τη σεζόν 2018–2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Ατρόμητου (38 συμμετοχές συνολικά και 1 γκολ), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στο αυστριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Sturm Graz."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα