ΑΕΚ: Σκέψεις για Ριζούπολη λόγω των τιμωριών

ΑΕΚ: Σκέψεις για Ριζούπολη λόγω των τιμωριών

Gazzetta team
ΑΕΚ: Σκέψεις για Ριζούπολη λόγω των τιμωριών

bet365

Μετά την τελευταία κλήση για τιμωρία της έδρας, στην ΑΕΚ, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για μετακόμιση και έδρα στη Ριζούπολη από τη νέα σεζόν για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Σίτι - Γιουνάιτεντ με Super Derby προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι πρώτες συσκέψεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ και οι πρώτες επαφές για να μετακομίσει η ομάδα στη Ριζούπολη για όσo χρειαστεί έχουν ήδη ξεκινήσει. Αφορμή είναι η συχνή τιμωρία της ομάδας με έδρα το ΟΑΚΑ.

Στην Ενωση λένε πως για ό,τι μπορεί να συμβεί στον περιβάλλοντα αλλά και εκτός περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ είναι αδύνατο να ελεγχθεί από την ίδια την ΠΑΕ.

Επίσης, υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ πως: «Στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την κάθε Θύρα είναι δημόσιος χώρος αλλά ο περιβάλλον χώρος του ΟΑΚΑ εκτείνεται σε πολλαπλάσια ακτίνα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε (ομάδα αναρχικών ή όποιοι άλλοι, όπως έγινε την Κυριακή κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ) να δημιουργήσουν πρόβλημα και να είναι μονίμως κατηγορούμενη η ΑΕΚ, να πληρώνει βαρύτατα πρόστιμα συνεχώς και να είναι σε κίνδυνο η έδρα της κάθε χρόνο».

Μάλιστα γινόταν γνωστό πως και στα επεισόδια της Κυριακής η Αστυνομία σημειώνει ότι το κυρίως κομμάτι των επεισοδίων έγιναν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο αλλά το επιβαρυντικό για την ΑΕΚ είναι ότι κάποιοι που αποπειράθηκαν μετά να έρθουν και να μπουν στο γήπεδο στο ημίχρονο χωρίς εισιτήριο πλακώθηκαν και μέσα από την περίφραξη που και πάλι η απόσταση από τη Θύρα είναι πολύ μεγάλη.

Ετσι, στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι αδιανόητο και πέραν πάσης λογικής να τιμωρηθεί η ομάδα με ποινή έδρας σε ένα ντέρμπι που και πάλι διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, επειδή μια ομάδα αναρχικών πλακώθηκε με την Αστυνομία κάποια χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα προέκυπταν υπάρχουν και πολλοί ακόμα λόγοι που σκέφτονται στην ΑΕΚ να φύγουν από τον ΟΑΚΑ αλλά θα τους εξετάσουν όταν θα φτάσει η στιγμή της τελικής απόφασης.

Στην Ενωση είναι έξαλλοι με την ενδεχόμενη τιμωρία για τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ ο οποίος είναι όσος σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας μαζί. Οπως χαρακτηριστικά τόνιζαν από την ΑΕΚ «Μόνο τα πρόστιμα που έχουμε φάει μέχρι φέτος από τον... περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ είναι τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια, μπορεί και παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα