Μπακάκης: «Πάθος, δύναμη, τακτική»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Πάθος, δύναμη, τακτική»

bet365

Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ... σκιαγράφησε την εικόνα του αποψινού ντέρμπι της Ενωσης με τον Ολυμπιακό
Στη δύναμη και τον παράγοντα τακτική... πήγε το αποψινό ντέρμπι, όπως ανέφερε ο Μπακάκης στη NOVA, μετά το 0-0 που αναδείχθηκαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Υπήρχε, πάθος δύναμη, τακτική. Είχαμε δύο κλασικές φάσεις από στατικές μπάλες και οι δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής, σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Μου αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας, στη συνέχεια υπάρχουν κι άλλα ντέρμπι που πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε πως λειτούργησε η Ενωση μετά την αποβολή του Σιμόες. «Σίγουρα μετά την αποβολή υπήρχε πίεση, είχαμε σωστή τακτική όμως και δεν κατάφερε να κάνει φάση ο αντίπαλος».Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα σχολίασε πως «υπάρχει πειθαρχία, υπάρχει πάθος, υπάρχουν τρεξίματα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα