ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κρέσπο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κρέσπο

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο θα χάσει την αναμέτρηση με τον Βόλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ που ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με τη Λαμία υποβλήθηκε σε μαγνητική όπου διαπιστώθηκε μια μικρή συλλογή υγρού, η οποία όμως δεν έχει επηρεάσει την περιοχή του τραυματισμού του. Ο Κρέσπο δεν θα παίξει τη Δευτέρα κόντρα στον Βόλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και η συμμετοχή του με τον Βόλο θα αποφασιστεί στην προπόνηση της Κυριακής. Όσο για τον Λέο Ζαμπά, υποβλήθηκε σε τυπική αφαίρεση υγρού στο τραυματισμένο γόνατο και από την Κυριακή θα επιστρέψει στο πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα