Στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης (pics)

Στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης (pics)

Δημήτρης Βέργος
Στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγιάς Σοφιάς για να δει από κοντά την τοποθέτηση του εξωτερικού περιβλήματος του γηπέδου.

FA Cup: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Τα έργα στην Αγιά Σοφιά συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς τόσο όσον αφορά το στέγαστρο αλλά και τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους του γηπέδου. Το Σάββατο (25/1) οι εξωτερικοί χώροι είχαν την τιμητική τους, αφού ήταν προγραμματισμένη η δοκιμαστική τοποθέτηση του εξωτερικού περιβλήματος του γηπέδου καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά το υλικό που θα καλύψει περιμετρικά την Αγιά Σοφιά.

Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να δώσει ο ίδιος το «παρών» και να επιβλέψει μαζί με όλους τους τεχνικούς του έργου αλλά και τον project manager Δημήτρη Ανδριόπουλο. Η επίσκεψη του «Τίγρη» στο εργοτάξιο κράτησε περίπου μιάμιση ώρα κι εκτός από τα εξωτερικά έργα παράλληλα βρέθηκε και στο εσωτερικό του γηπέδου όπου κι επιθεώρησε τις δύο υπό κατασκευή σουίτες VIP.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα