ΟΦΗ: Χωρίς... Σίμο, Σεμέντο και Μάνο στην Ξάνθη

ΟΦΗ: Χωρίς... Σίμο, Σεμέντο και Μάνο στην Ξάνθη

Κώστας Ζάλιαρης
ΟΦΗ: Χωρίς... Σίμο, Σεμέντο και Μάνο στην Ξάνθη

bet365

Με τον Γιώργο Σίμο να παραμένει στην Κρήτη λόγω ασθένειας αλλά και τους Σεμέντο και Μάνο ν' απουσιάζουν, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι Κρητικοί φιλοξενούνται από τους Ακρίτες το μεσημέρι της Κυριακής (15:00, ΕΡΤ) και θα ταξιδέψουν στη βόρεια Ελλάδα δίχως τον προπονητή τους που έμεινε πίσω και μάλιστα είχε διακομιστεί και στο νοσοκομείο για την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Στον πάγκο θα κάτσει ο συνεργάτης του Περικλής Παπαπαναγής.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σεμέντο και Μάνος, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στο μάτι και τον Έλληνα φορ να κάνει ένα μέρος της προπόνησης του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Mεγιάδο, Nέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σουρνάκης, Σόουζα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νοικοκυράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα