Κουέστα: «Σαν εξάποντο»

Κουέστα: «Σαν εξάποντο»

Gazzetta team
Κουέστα: «Σαν εξάποντο»

bet365

Ο γκολκίπερ του Αρη στάθηκε στη βαθμολογική σημασία που είχε για τους «κίτρινους» η αποψινή νίκη επί της Ξάνθης

Διπλής σημασίας ήταν για τον Αρη η αποψινή του αναμέτρηση με την Ξάνθη, καθώς οι «κίτρινοι» «μάχονται» με την ομάδα της Θράκης για μία θέση στα πλέι οφ. «Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ, κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό ματς σήμερα, ήταν απαραίτητο. Δεν έχουμε χρόνο όμως να σκεφτούμε τι κάναμε σήμερα, έχουμε το ματς με τον Παναιτωλικό που πρέπει επίσης να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Κουέστα στη NOVA. Και συνέχισε. «Σήμερα ήταν σαν εξάποντο, μας στοίχισε πολύ κόπο και δουλειά για να βάλουμε το γκολ αλλά το βάλαμε. Πρακτικά και ψυχολογικά ήταν σημαντικό που πήραμε το ματς. Γνωριζόμαστε καλά, ο καθένας προσπάθησε να περιορίσει τα ατού του άλλου, είχαμε την κατοχή, την υπεροχή, αγωνιστήκαμε με τρόπο που μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη».

Για την καθοριστική του επέμβαση σχολίασε πως «κάποιες φορές όταν δεν σε απειλεί ο αντίπαλος είσαι κρύος, όμως υπάρχουν τεχνικές που πρέπει να τηρούμαι εμείς οι τερματοφύλακες και όταν έρθει κάποια ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι». Μετά αναφέρθηκε και στην “γκέλα” που υπέπεσε στην αρχή του ματς: «Πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, μετά από αυτή την αποτυχία, είχα τον χρόνο να αντιδράσω. Ο κόσμος αγχώθηκε πιο πολύ από εμένα και είναι λογικό». Κλείνοντας σχολίασε πως «μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα που είχα ένα χτύπημα, αποκόμισα ένα πρήξιμο, είμαι σε καλή κατάσταση τώρα όμως. Πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα και στο προηγούμενο ματς, είμαι εντάξει τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα