Ατρόμητος: Τα είπαν παίκτες κι οπαδοί

Ατρόμητος: Τα είπαν παίκτες κι οπαδοί

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Τα είπαν παίκτες κι οπαδοί

bet365

Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου είχαν μια συνομιλία με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας τους.

Όπως μετά από κάθε αγώνα στο Περιστέρι, έτσι και την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου πήγαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας όπως κάθε φορά. Ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας τους ζήτησαν να έρθουν ακριβώς μπροστά από την θύρα που βρίσκονται σε κάθε παιχνίδι.

Εκεί, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είχαν για λίγα λεπτά συνομιλία με αντιπροσωπεία των «Fentagin». Οι οπαδοί του Ατρόμητου ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για την ομάδα και φυσικά να πάρουν το διπλό την επόμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, κάτι που φώναξαν κι όταν αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα