ΑΕΛ: Ετοιμη για ΟΑΚΑ

ΑΕΛ: Ετοιμη για ΟΑΚΑ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ετοιμη για ΟΑΚΑ

bet365

Ο τραυματίας Ασούμπρε και οι «νέοι» Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ, δεν υπολογίζονται από τους «βυσσινί» για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ
Στην αποστολή της ΑΕΛ για το αυριανό ματς του ΟΑΚΑ συμπεριλήφθηκε ο Νάγκι Γκέργκελι, όμως ο Ούγγρος γκολκίπερ δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Αντίθετα οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ που ανακοινώθηκαν χθες και σήμερα από τους «βυσσινί» έμειναν εκτός. Οπως και οι Στάνκοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Φατιόν που δεν υπολογίζονται, αλλά και ο τραυματίας Ασούμπρε.
Την ίδια στιγμή στη Λάρισα προχώρησαν σε ακόμη μία προσθήκη, καθώς απέκτησαν τον Δημήτρη Λουφάκη, τον 20χρονο μέσο που ανήκε μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Πόντου. Η αποστολή τους αποτελείται από τους Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλια, Καρανίκα, Μπάλλα, Μόρα, Μιχαήλ, Μπέρτο, Πινακά, Παπάζογλου και Ηλιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα