Ατρόμητος: Λένε για Ρεγκατό (vid)

Ατρόμητος: Λένε για Ρεγκατό (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ατρόμητος: Λένε για Ρεγκατό (vid)

bet365

Ο Γάλλος εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των περιστεριωτών και ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Στο «κάδρο» του Ατρόμητου τοποθέτησε σήμερα ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομάν Γκολέ Γκαουντί τον Αντριέν Ρεγκατό, όταν με σχόλιό του στο twitter ανέφερε πως από το Περιστέρι κινούνται για την απόκτησή του.
Με καταγωγή από το Μαρόκο αλλά γεννημένος στο Παρίσι, ξεκίνησε την καριέρα του από την Σέτε, όπου και έγινε επαγγελματίας. Το 2009 πήγε στην Τουλούζ, όπου και «ρίζωσε». Μέχρι το 2016 έπαιξε σε 144 ματς της πρώτης γαλλικής κατηγορίας (9 γκολ/10 ασίστ) και συνολικά κατέγραψε 166 εμφανίσεις με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.
Ενδιάμεσα χρίστηκε διεθνής με το Μαρόκο (σε έναν αγώνα με το Τόγκο) και τότε πήγε στην Τουρκία για χάρη της Οσμανλισπόρ. Οπου έμεινε μέχρι και τις αρχές της σεζόν 2018/19 και έφυγε και μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (συνολικά 80 ματς/9 γκολ/3 ασίστ).
Από την Ανκαρα έφυγε μετά τον υποβιβασμό της και συνέχισε μέχρι πέρσι στην Ακίσασπορ (36/5/2). Από όπου αποχώρησε το καλοκαίρι και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα. Αγωνίζεται κυρίως στο δεξί «φτερό» και με γνώμονα τα τελευταία νέα, είναι πιθανό να γίνει κάτοικος Περιστερίου. Μάλιστα είναι κουνιάδος ενός πολύ γνωστού ράπερ, του Ντεμί Πορτιόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα