Βιεΐρινια, Πασχαλάκης και Χατζηγιοβάνης είδαν μπάσκετ! (pics)

Gazzetta team
Βιεΐρινια, Πασχαλάκης και Χατζηγιοβάνης είδαν μπάσκετ! (pics)

bet365

Τα παιχνίδια των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στο μπάσκετ είδαν από κοντά οι Βιεΐρινια, Πασχαλάκης και Χατζηγιοβάνης που βρέθηκαν σε αυτό με την Ντιζόν οι πρώτοι δύο και σε αυτό με την Μπάγερν ο τρίτος.

Παιχνίδι του μπασκετικού ΠΑΟΚ δεν χάνουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Αντελίνο Βιεΐρινια, με τους δύο ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου» να βρίσκονται στο γήπεδο κανονικά και για την αναμέτρηση με την Ντιζόν για το Basketball Champions League.

Επίσης, στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος μετά την πρόκριση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, πήγε λίγα μέτρα πιο δίπλα στο κλειστό ώστε να δει από κοντά την αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας με την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα