Μισός Πανιώνιος, παθιασμένος Ολυμπιακός

Book-nomikarios Book-nomikarios
Μισός Πανιώνιος, παθιασμένος Ολυμπιακός

bet365

Δυάδα "made in Greece" όπως την προηγούμενη αγωνιστική θα δώσει ο Book-nomikarios, αμιγώς ποδοσφαιρική αυτή τη φορά απ' ματς της ελληνικής Super League 1 !
@@@ Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σοβαρά προβλήματα απουσιών υποδεχόμενος τον Πανιώνιο σε κομβικό ματς για το αν θα μπορέσει να τερματίσει στην πρώτη 6άδα. Οι πράσινοι μετρούν 4 σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και καπάκι υπάρχει η ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου θα πρέπει να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στους Ζωσιμάδες ! Στα πλάνα του κόουτς Δώνη επιστρέφουν οι Ινσούα, Μακέντα, Σένκεφελντ και Γιόχανσον, που δεν είχαν παίξει στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πανιώνιος που δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία επίσημα και δεν έχει νίκη στα 6 τελευταία τέτοια, έχει πολλά προβλήματα. Ο Κύπριος κόουτς N. Papavasiliou δεν υπολογίζει τους Arce (εξτρέμ, 11/2), Maksimović (χαφ, 9/1), Emmanouilidis (στράικερ, 9/3), Korbos (χαφ, 15/0), Arabuli (σταρ φορ, 17/6) και Lymperakis (αμυντικός, 9/0) ! Βγάλτε έξω φυσικά και τους Maniatis (χαφ, 4/0), Camara (χαφ, 8/0) και Sidi Ali (χαφ, 1/0) που είναι παρελθόν. O κόουτς Δώνης αμφισβητείται έντονα και θέλει νίκη με Πανιώνιο και νίκη-πρόκριση με ΠΑΣ για να έρθει ισορροπία στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Πανιώνιος ΔΕΝ έχει βάθος στο ρόστερ του και δύσκολα θα καλύψει τόσα κενά, ενώ επίσης είχε ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα και έπαιξαν κάποιοι παίχτες (που θα ξαναπαίξουν σήμερα). Δικαιολογημένος ο φαβοριτισμός του Παναθηναϊκού.

@@@ H Λαμία του Άκη Μάντζιου έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, προχωράει στο κύπελλο και θα δώσει μάχη για να μπει και στην 6άδα ! Απόντες οι D. Bejarano (χαφ, 16/2) και Σκόνδρας (αμυντικός, 16/2) λόγω τιμωριών. Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Soudani (εξτρέμ, 14/6), Daniel Podence (εξτρέμ, 15/3), Guilherme (χαφ, 13/1), Bruno Souza (εξτρέμ, 3/0), Papadopoulos (στόπερ, 9/0) και φυσικά ο Φορτούνης θα λείψουν απ' τους ερυθρόλευκους με τον Πορτογάλο κόουτς Pedro Martins. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον Παναθηναϊκό χωρίς να πείσουν, οπότε δεν υπάρχει εφησυχασμός, καθώς "τ' άκουσαν" και αναμένεται να μπουν δυνατά. Οι γηπεδούχοι έχουν δυσκατάβλητο σύνολο, αλλά δεδομένα υστερούν σε ποιότητα.

ΔΥΑΔΑ 1.90

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -> 1
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 : ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. -> 2
ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).