ΟΦΗ: Απόλυτο αφεντικό ο Μπούσης

ΟΦΗ: Απόλυτο αφεντικό ο Μπούσης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Απόλυτο αφεντικό ο Μπούσης

bet365

Ο ισχυρός άνδρας των κρητικών κάλυψε εξ' ολοκλήρου την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ
Το απόλυτο αφεντικό και χρηματοδότης του ΟΦΗ είναι πλέον ο Μιχάλης Μπούσης. Μετά την ολοκλήρωση του αποψινού Δ.Σ. ναι μεν έγινε γνωστό πως υπήρξε «μερική κάλυψη» της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που είχε προκηρυχθεί στα τέλη του περασμένου έτους, όμως αυτό συνέβη επειδή ένα μέρος των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία από την πλευρά Μπούση, άργησε να φανεί στους λογαριασμούς της ΠΑΕ λόγω των αργιών που μεσολάβησαν και θεωρούνται εκπρόθεσμα. Εξέλιξη εντελώς τυπική.
Η ουσία είναι πως ο ισχυρός άνδρας των κρητικών κάλυψε εξ' ολοκλήρου την αύξηση και εκτόξευσε το ποσοστό του, ενώ την ίδια στιγμή συρικνώθηκε εκείνο που κατέχει η οικογένεια Πολύβου. «Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στη συνεδρίαση του της 10η Ιανουαρίου.2020 πιστοποίησε τη μερική κάλυψη κεφαλαίου κατά το ποσό του 1.158.600 Ευρώ με έκδοση 38.620 νέων κοινών ονομαστικών μετοχων, με αξία έκδοσης 30,00 ευρώ και αξία κτήσης 33,00 ευρώ, κατόπιν της, από 19/12/2019, απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας». Μάλιστα πρόθεσή του είναι σύντομα να προκηρύξει και νέα αύξηση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα