Ολυμπιακός: «Η ευθύνη είναι της αστυνομίας»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Η ευθύνη είναι της αστυνομίας»

bet365

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως τα επεισόδια δεν έγιναν σε χώρο ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και πως η ευθύνη είναι αποκλειστικά της αστυνομίας.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα τιμωρία της έδρας του από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην απολογία τους οι «ερυθρόλευκοι» μέσω του δικηγόρου τους, Γιάννης Χατζησαββάογλου, ανέφεραν ότι τα επεισόδια δεν έγιναν σε χώρο ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και πως έλαβαν χώρα μεταξύ των δύο πάρκινγκ του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη συνέχεια, κατέθεσαν ένσταση «άκυρης κλήσης» για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, καθώς η κλήση «δεν είχε τα σωστά αναγνωστέα έγγραφα». Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Τα επεισόδια δημιουργήθηκαν λόγω λανθασμένου χειρισμού της αστυνομίας. Είχαμε συμφωνήσει να έρθει πρώτα η αποστολή του Παναθηναϊκού στις 17:45 και μετά από περίπου 10 λεπτά εκείνη του Ολυμπιακού. Δεν έγινε όμως αυτό, αλλά το αντίθετο. Έξω από το γήπεδο είχε συμφωνηθεί να υπάρχουν 200 φίλαθλοί μας που θα εμψύχωναν την αποστολή. Η αστυνομία ωστόσο δεν επέτρεψε να πλησιάσουν στην είσοδο του σταδίου και τότε δημιουργήθηκε η ένταση που κράτησε για 5-6 λεπτά. Ήταν λάθος της αστυνομίας, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί. Διαφορετικά δεν θα είχε συμβεί τίποτα».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα