Πανιώνιος: Παίρνει δανεικό τον Δουβίκα

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Παίρνει δανεικό τον Δουβίκα

bet365

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να ενισχυθεί-στο μέτρο του δυνατού-λόγω του περιορισμού στις μεταγραφές και όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει ως δανεικό τον Τάσο Δουβίκα.

Βαλένθια - Ρεάλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλος την παραμονή στην Super League. Μπορεί οι «κυανέρυθροι» να έχουν περιορισμό μεταγραφών, αφού έχουν δικαίωμα για μια μόνο μεταγραφή άνω των 23 η οποία θα καλυφθεί από τον Τζανδάρη, αλλά κάτω των 23 ετών μπορούν να αποκτήσουν όσους θέλουν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κυανέρυθροι» έχουν επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν πως θα αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν το άλλοτε παιδί - θαύμα των Αρκάδων, Τάσο Δουβίκα.

Στον Αστέρα Τρίπολης είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν, αφού στην ομάδα δύσκολα θα βρει χώρο, ενώ και από την πλευρά του ο 21χρονος φορ επιθυμεί να μετακομίσει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα δείξει την αξία του.

Την υπόθεση την έχει αναλάβει ο Νίκος Ζαμάνης και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα