Ολυμπιακός: Επίσημο του Τσούμιτς!

Ολυμπιακός: Επίσημο του Τσούμιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημο του Τσούμιτς!

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Τσούμιτς, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr. Τι είπε για την κρούση του ΠΑΟΚ.
Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί πρώτοι για την συγκεκριμένη μεταγραφική εξέλιξη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήρθε και η επιβεβαίωση με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι Σέρβος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί ως τώρα στις ομάδες Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς και Ραντνίτσκι. Είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας Κ21.
Ο ποδοσφαιριστής - που έκλεισε και τυπικά στον Ολυμπιακό - θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ραντνίτσκι με την μορφή δανεισμού (σ.σ. έως το τέλος της σεζόν). Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο παίκτης του Ολυμπιακού, αποκάλυψε πως του είχε κάνει κρούση και ο ΠΑΟΚ αλλά προτίμησε τον Πειραιά: «Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο. Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα