Σισέ: «Μην "πυροβολείτε" τον Μεριά»

Σισέ: «Μην "πυροβολείτε" τον Μεριά»

Gazzetta team
Σισέ: «Μην "πυροβολείτε" τον Μεριά»

bet365

Ο Παπέ Σισέ, αφού υποστήριξε πως θα είναι έτοιμος μετά τις γιορτές, ζήτησε από τον κόσμο να μην... πυροβολεί τον Μεριά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού: «Ήταν λογικό να υπάρχει άγχος σήμερα. Δύο καλές ομάδες ήθελαν τη νίκη, οπότε περιμέναμε πως θα είναι ένα νευρικό ματς. Ήμασταν προετοιμασμένοι και τα καταφέραμε!».

Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι εξαιρετικό για εκείνον και για εμάς, γιατί χρειαζόμασταν έναν επιθετικό που να σκοράρει, καθώς από την περσινή σεζόν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Είναι καλό να τον υποστηρίξουμε για να συνεχίσει σε αυτή την εκπληκτική κατάσταση».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη στο ματς! Γνωρίζαμε οτι θα σκοράρουμε και πιστεύαμε στη νίκη. Είχαμε υπομονή και πιέζαμε συνεχώς.

Ένα παιχνίδι Champions League δεν είναι εύκολο, είναι φυσιολογικό να δυσκολευτείς. Ευτυχώς βέβαια το γκολ ήρθε, έστω και σ’ αυτή τη στιγμή».

Για την επιστροφή του: «Πέρασα ένα δύσκολο διάστημα, αλλά όλα είναι καλά τώρα! Έχω ξεικινήσει να προπονούμαι και μετά τις γιορτές θα είμαι σταδιακά έτοιμος. Ανυπομονώ να παίξω κι εγώ σε παιχνίδια όπως αυτό».

Για τον Μεριά: «Ο Μεριά έκανε ένα καλό παιχνίδι, είναι ένας σπουδαίος αμυντικός. Στο ποδόσφαιρο έρχονται δύσκολες στιγμές, αλλά είμαστε ομάδα, δεν αγωνίζεται μόνος του.

Είχε λίγο άγχος και νευρικότητα σήμερα, αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν χρειάζεται να τον πυροβολούμε!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα