Ιντέγε: «Το αφεντικό επέστρεψε»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Το αφεντικό επέστρεψε»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε έδωσε έξυπνη ατάκα περιγράφοντας τα συναισθήματά του για την επιστροφή του έπειτα από την τιμωρία των δύο αγωνιστικών αλλά και για τις αγωνιστικές επιδόσεις του Ντάνι Λάρσον ο οποίος τον είχε αντικαταστήσει.

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στα συναισθήματα που είχε στο διάστημα της απουσίας του. «Ήμουν πολύ λυπημένος, έβλεπα την ομάδα να δυσκολεύεται και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω. Αυτή ήταν όμως η απόφαση της ομοσπονδίας και ήμουν υποχρεωμένος να συμβιβαστώ. Τώρα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Συνεχίζω όμως να μην δέχομαι ότι ήταν κόκκινη κάρτα, γιατί δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση. Αυτό φαίνεται και στο βίντεο γιατί κοιτάζω προς την αντίθετη κατεύθυνση και δεν βλέπω τη θέση του αντιπάλου μου. Είδαμε ότι σε χειρότερες φάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ποινή ήταν κίτρινη κάρτα. Το αφήνω πίσω μου και συγκεντρώνομαι στον επόμενο στόχο μου», είπε.

Ρωτήθηκε για το αν τον έχει πεισμώσει αυτή η τιμωρία (των δύο αγωνιστικών): «Είμαι σίγουρα πιο πεινασμένος. Κάθε επιθετικός βάζει ως στόχο να είναι πρώτος σκόρερ, σίγουρα είμαι μακριά από αυτόν τον στόχο, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό», είπε και ρωτήθηκε για την αποδοτικότητα του Ντάνι Λάρσον. «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι winger δεν είναι σέντερ φορ. Έκανε καλά τη δουλειά του, έβαλε δύο γκολ, έτρεξε πολύ για την ομάδα όπως τρέχω κι εγώ. Ωστόσο, όταν είσαι επιθετικός υπάρχουν κι άλλες δουλειές που πρέπει να κάνεις και ο Ντάνι επειδή παίζει στα άκρα δεν μπορεί να τις κάνει. Το ξέρει και ο ίδιος. Τώρα το αφεντικό επέστρεψε και θα μπούμε σε άλλη σειρά».

Σχετικά με την αδυναμία του να σκοράρει τέρματα, απάντησε: «Το γκολ είναι σημαντικό αλλά πρώτα απ’ όλα έρχεται η ομάδα. Θέλω να πω ότι αν δω ότι ένας συμπαίκτης μου είναι σε καλύτερη θέση από εμένα, θα του δώσω την μπάλα.. Δεν ενδιαφέρει ο αριθμός των γκολ που θα πετύχω, έχω πετύχει πολλά γκολ σε όλη την καριέρα μου σε όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκα. Μ’ ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και μέσα από τη δουλειά που κάνω στο γήπεδο θα έρθουν τα γκολ».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχει εννιά διαφορετικούς σκόρερ απάντησε… «με χαροποιεί αυτό το γεγονός γιατί η ύπαρξη πολλών σκόρερ βγάζει την πίεση από εμένα. Θα είχαμε πρόβλημα αν η ομάδα περίμενε μόνο από εμένα. Συν τοις άλλοις, δείχνει την ποιότητα της ομάδας».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, συμπλήρωσε ότι… «περιμένω μια πραγματική μάχη, για έναν πόλεμο. Ξέρουμε ότι και ο ΟΦΗ θα παλέψει πολύ. Χάσαμε την ευκαιρία να ανεβούμε στη βαθμολογία, τώρα έχουμε μια ακόμη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα έχει παίξει καλά, έχει δυνατότητες για καλύτερα, κρατάμε το σερί των επτά αγώνων χωρίς ήττα, αλλά βλέπετε ότι οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Μ’ ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξει όλη η χρονιά. Θέλουμε λοιπόν αυτή τη νίκη».

Ο Μπράουν Ιντέγε ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά σενάρια που αναπτύχθηκαν στο προηγούμενο διάστημα. «Είμαι ειλικρινής, μπορείτε να δείτε τα μάτια μου. Ήρθα στον Άρη να παίξω ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσω. Να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον Άρη, να με θυμούνται πολλά χρόνια μετά. Δεν κοιτάζω να φύγω τον Ιανουάριο, δεν μ’ ενδιαφέρουν οι φήμες και τα σενάρια. Αυτό είπα και στον ατζέντη μου, αν έρθει πρόταση για μένα, όσα λεφτά κι αν είναι, δεν θέλω να την αποδεχθείς γιατί θέλω να μείνω στην ομάδα. Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα