Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Φεράντο

Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Φεράντο

Gazzetta team
Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Φεράντο

bet365

Στο νοσοκομείο της Λάρισας με πρόβλημα στο μάτι νοσηλεύεται ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο.

Ο Φεράντο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, «διεκομίσθη εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στο μάτι.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Γ.Ν. Λάρισας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα, ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση για τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το διοικητικό προσωπικό του Βόλου, εύχονται στον Χουάν Φεράντο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας».

Αν ο Φεράντο είναι καλά στην υγεία του και πάρει εξιτήριο έγκαιρα, τότε ίσως καθίσει στον πάγκο για το ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του ματιού του, που είναι και το πλέον σημαντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα