Σακόρ: «Εχω πολλά να δείξω ακόμη» (vid)

Σακόρ: «Εχω πολλά να δείξω ακόμη» (vid)

Gazzetta team
Σακόρ: «Εχω πολλά να δείξω ακόμη» (vid)

bet365

Ο μέσος του ΟΦΗ τόνισε πως ακόμη δεν βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμεί και στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα της Κρήτης
Στην εκπομπή WINNER της τηλεόρασης Creta μίλησε ο Βαγιέμπα Σακόρ. Ο μέσος του ΟΦΗ αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την ομάδα αλλά και την Κρήτη, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε και στη δική του απόδοση. «Δουλεύω πολύ σκληρά και όταν θα φτάσω στο σημείο που θέλω, ο κόσμος του ΟΦΗ θα το καταλάβει. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ. Είτε είναι με τον ΟΦΗ, είτε είναι με τη Ρεάλ! Οσο ψηλότερα γίνεται. Ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν είμαι ακόμη τόσο ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Δουλεύω σκληρά. Εχω πολλά να δείξω ακόμη. Την στιγμή που θα είμαι ευχαριστημένος, θα το δει ο κόσμος και θα το καταλάβει», τόνισε μεταξύ άλλων.
Ο 23χρονος χαφ υπογράμμισε ακόμη πως «τα πάντα είναι ρυθμός. Και σιγά, σιγά προσπαθώ να δείξω καλύτερα πράγματα», ενώ για την ομάδα είπε πως «παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο και όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ομάδα. Ο Ναμπί είναι έξω και αυτό είναι κακό για την ομάδα. Είναι σημαντικός παίκτης. Θα κάνουμε ότι μπορούμε οι υπόλοιποι για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε είτε μέσα, είτε έξω. Τα πάμε πολύ καλά. Εχουμε παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο και όλοι μιλάνε για αυτό. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πολύ καλή ομάδα , έχουμε πολύ καλούς παίκτες, δουλεύουμε σκληρά και το εισπράττουμε. Είναι ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά. Είμαστε στις τοπ-6 ομάδες και εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, εβδομάδα με την εβδομάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πρόοδος».
Για τη ζωή στην Κρήτη σχολίασε πως «μου αρέσουν οι άνθρωποι. Είναι τόσο φιλικοί, για ένα ξένο που έρχεται. Τον παίρνουν στο σπίτι τους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα