Ξάνθη: Παραμένει εκτός ο Ντίρεσταμ

Gazzetta team
Ξάνθη: Παραμένει εκτός ο Ντίρεσταμ

bet365

Η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Γιώργου Παράσχου. Εκτός παραμένει ο Ντίρεσταμ.

Τη δεύτερή του προπόνηση με τους Ακρίτες πραγματοποίησε την Τρίτη ο Γιώργος Παράσχος που προετοιμάζει την ομάδα του για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Παράσχος με το τεχνικό του τιμ έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής που αφορούσαν τόσο το ανασταλτικό όσο και το δημιουργικό τομέα της ομάδας, ζητώντας αποτελεσματικότητα.

Εκτός παραμένει ο Ντίρεσταμ, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα, όπως και ο Γκαργκαλατζίδης. Αντίθετα ο Μπαξεβανίδης, ο οποίος απουσιάζει καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα