Μάντζιος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας είχε να πει μόνο καλά λόγια για όλους τους παίκτες του, μετά τη σημερινή τους νίκη

Μόνο καλά λόγια για όλους στη Λαμία είχε να πει ο Ακης Μάντζιος, μετά τη σημερινή της νίκη επί του ΟΦΗ. «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Τους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο της Λαμίας, που σε όλο το παιχνίδι ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης. Σε όλο το παιχνίδι μας βοήθησε πάρα πολύ να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν αρκετά νευρικοί στο ξεκίνημα και ίσως αυτό μας το δημιούργησε και η φάση του πέναλτι που έγινε. Για ένα διάστημα μέχρι το 25-30′ ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, με την αλλαγή που κάναμε η είσοδος του Αντρέα (σ.σ. Βασιλόγιαννης) μας βοήθησε πολύ και θεωρώ πως το τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου μας ανήκε και για αυτό καταφέραμε και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Μπήκαμε πάρα πολύ αποφασισμένοι και δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να την πάρουμε και νομίζω ότι την πήραμε δίκαια. Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την προσπάθεια και το ποδόσφαιρο που παίζουν τα παιδιά. Η Λαμία σε όλα τα παιχνίδια παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε αρκετές φάσεις. Είναι ένα στοιχείο που έχουμε αλλάξει πάρα πολύ στην ομάδα και κάνει ευχαριστημένους όλα τα παιδιά στο τιμ».

Κλείνοντας ανέφερε πως «θέλω να σταθώ στο γεγονός πως σήμερα απέναντι μας είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία κατά μέσο όρο κάνει πάρα πολλές τελικές. Σήμερα καταφέραμε και την αφήσαμε σε πολύ χαμηλά νούμερα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες τελικές. Αυτές δείχνει ότι μπήκαμε αποφασισμένοι, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και κερδίσαμε δίκαια». Για το μέλλον σχολίασε ότι «να χαρούμε, να ξεκουραστούμε από αύριο, γιατί μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Είμαστε στην ουσία σε καλό δρόμο για το στόχο που είχε θέσει η ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος και θα πορευτούμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα