Παπαγεωργίου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

bet365

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του στον Πανιώνιο πρέπει άμεσα να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν τα παιχνίδια που ακολουθούν έπειτα από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαγεωργίου στη NOVA:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Γενικά η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών μας και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Δουλέψαμε σε τελειώματα φάσεων και σήμερα ήταν το αδύνατο σημείο μας. Γι΄αυτό είμαστε στεναχωρημένοι, για τις ευκαιρίες που χάσαμε, αλλά και για τα πέντε γκολ που δεχθήκαμε. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα όλοι μαζί, να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Αν είχα να διαλέξω μια νίκη επί της ΑΕΚ ή μια νίκη επί του Βόλου, θα διάλεγα αυτή με το Βόλο".

Για τα λάθη που έγιναν από τον Πανιώνιο: "Έγιναν κάποια λάθη και τα πλήρωσε η ομάδα, ιδιαίτερα όταν έχεις έναν αντίπαλο με την ποιότητα που έχει η ΑΕΚ".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα: "Δυστυχώς τα αποδυτήρια του Πανιωνίου τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της νεανικότητας και μετά από τέτοια ήττα, μόνο τα λόγια του αρχηγού Κόρμπου πρέπει να ακούγονται και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να σκύβουν το κεφάλι και να τον ακούν. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και όλοι μαζί να μαθαίνουμε και να ακούμε. Ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά, γιατί είναι πολύ μεγάλες εμπειρίες για την καριέρα τους".

Για τη στιγμή που κοιταζόταν στα μάτια με τον Λιβάια: "Δεν θέλω να πω πολλά για τη συγκεκριμένη φάση και τον παίκτη".

Για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια: "Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα και είναι το πρώτο πράγμα που έχω ζήσει στο πετσί μου. Ίσως αυτή η σφαλιάρα που φάγαμε σήμερα, να μας κάνει καλό για να πάμε πιο συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για το δύσκολο παιχνίδι με το Βόλο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα