Ολιβέιρα: «Αυτό ήταν ΑΕΚ!»

Ολιβέιρα: «Αυτό ήταν ΑΕΚ!»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Αυτό ήταν ΑΕΚ!»

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, τόνισε πως η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε μετά από πολύ καιρό...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Σήμερα η εμφάνιση της ομάδας έμοιαζε με αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από την ΑΕΚ. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι κι ένα καλό σκορ, σίγουρα έχουμε πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Αλλά με αυτό το αποτέλεσμα παίρνουμε αυτοπεποίθηση».

Για το πόσο έχει δουλέψει στα τελειώματα: «Μου αρέσει να δουλεύω και στα τελειώματα, όλοι μπορούν να το πουν αυτό. Είναι μια φυσική συνέπεια πως κάθε φορά είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι έχουν περισσότερα να δώσουν, όπως κι εγώ και καθημερινά προσπαθώ να δουλεύω για να βελτιώνομαι».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν πιστεύω πως ήταν η παρουσία του νέου προπονητή που μας επηρέασε για να έχουμε διαφορετική απόδοση. Θέλαμε να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον κ. Κωστένογλου. Είναι ένας άνθρωπος που μας βοήθησε πολύ, θέλαμε να δείξουμε πως δεν είναι μόνο δική του η ευθύνη, θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και τα καταφέραμε».

Για το γεγονός πως όλα τα γκολ τα έχει βάλει στο ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ δεν είναι ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο. Έχω μια εμπειρία 5 ετών στην Αγγλία που αισθάνεσαι τον κόσμο, εδώ είναι λίγο πιο ψυχρά ο στίβος κάνει κρύο το ΟΑΚΑ και είμαι σίγουρος πως θα αρχίσω να σκοράρω και μακριά από το ΟΑΚΑ».

Για το γεγονός πως είχε σκοράρει και στην Αγγλία αρκετά τέρματα: «Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, έχει πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Σε 10 μέρες τέσσερα παιχνίδια έχει να κάνει πολύ με την φυσική κατάσταση. Είχα πολλούς τραυματισμούς κι αν δεν τους είχα θα μπορούσα να έχω σκοράρει κι άλλα τέρματα. Ήμουν αποφασισμένος να σκοράρω πολλά γκολ και θα συνεχίσω να το κάνω».

Για τις προσπάθειές του έξω από την περιοχή: «Είναι ένα χαρακτηριστικό μου να δέχομαι την μπάλα έξω από την περιοχή και να σουτάρω. Μου δίνει ευχαρίστηση, γιατί μ' αρέσει να χρησιμοποιώ και τα δύο πόδια μου. Είναι ένα πράγμα που το δουλεύω και θέλω να βελτιωθώ σε αυτό γιατί μου δίνει ευχαρίστηση να σκοράρω εκτός περιοχής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα